March 9, 2024

Love Hangover #4

Vi er klar med endnu en fest hvor vi hylder kærligheden musikken og ikke mindst jer! Kom forbi og hold et dejligt frikvarter fra hverdagen lad din krop danse uhæmmet til lækre beats og kram dine venner ekstra meget. Vi kan se i discokuglen at det bliver endnu en fantastisk fest og der er naturligvis fri entré. Alt er trygt og rart vi ses meget snart.

March 14, 2024

Comedy: Geoffrey Asmus

Den amerikanske komiker Geoffrey Asmus, der har åbnet for Mark Normand, Daniel Sloss og Ari Shaffir og optrådt ved Just For Laughs Montreal og medvirket i Kevin Harts LOL Network, kommer til Kolme den 14. marts.

March 16, 2024

Indie Inc. #4

Glæd dig til et drøn af en aften fyldt med alt det bedste indie fra Blur, LCD Soundsystem, Arctic Monkeys, Japanese Breakfast m.fl, når vi igen får besøg af vores gode ven bag pulten Jesper Rummenigge, som vil servere et Dj set over 5 timer pakket med fem årtiers indie- og rockperler. Denne aften bliver fjerde installation af Indie Inc. Baren er åben fra kl. 17.00 og festen fortsætter til kl. 02, hvorefter du kan runde aftenen af på Natbar.

March 18, 2024

Comedy: Shane Todd

Oprindeligt fra Holywood i Belfast, har Shane Todd udsolgt shows på tværs af USA og Canada og ageret tour support for superstjernekomikeren, Kevin Hart. Nu drager det irske comedystjerneskud på sin egen verdensturné, med sit tiende solo show ”Mummy”, der bringer ham forbi Kolme den 18. marts. Shane medvirker også i ”Previously With Shane Todd” for BBC NI, er vært på BBC Radio Ulster, og hans ugentlige podcast ”Tea With Me” ligger jævnligt på Apple Podcasts hitliste. Shanes online-sketches og stand-up-klip har samlet millioner af visninger og er oplagt supplement til hans stand-up.

April 14, 2024

Comedy: Nate Craig

Komikeren og skuespilleren Nate Craig har optrådt ved LA Comedy Store og NY Comedy Cellar, og har desuden medvirket i Netflix-hittet "Old Dads". Han spillede også Jonah Hills bror ”Phil" i den populære Netflix-serie "Maniac" og var med i den sidste sæson af den animerede Netflix-serie "F is for Family" samt i Comedy Centrals "Roast Battle". Det er dog ikke kun foran kameraet, at Nate Craig får mulighed for at spille med lattermusklerne. Han har skrevet til 3 sæsoner af "Ridiculousness" på MTV og været med på Just for Laughs Montreal, JFL Northwest, Bridgetown og HBO Las Vegas Comedy Festivals. Han har medvirket i "Bill Burr's Monday Morning Podcast", "You Made it Weird" med Pete Holmes, og var med i "Best of the Bob & Tom Radio Show". Den 14. april kommer han til Kolme, som ligger ved siden af Bremen Teater, med sit nye comedyshow.
Se tidligere arrangementer