OM

Kolme er et eventbaseret venue samt en bar og café i Nyropsgade, der er drevet af folkene bag Bremen Teater og Hotel Cecil.

Vi tilbyder en intim og behagelig atmosfære i stemningsfulde lokaler, hvor der blandt andet afholdes lyttesessions, album releases, comedy arrangementer og meget andet. I Kolmes kælder ligger tre møde- og selskabslokaler med plads til 15-50 gæster og med egen bar tilknyttet.

Du kan se alle vores kommende og tidligere afholdte begivenheder under vores kalender. Hver fredag og lørdag transformerer vi Kolmes stueetage til en bar med resident DJs fra kl. 21.00. Her kan du også udfordre vennerne til en omgang “rundt om bordet" i baglokalet, hvor vores bordtennisbord bliver stillet frem fra kl. 15.00.


På hverdagsaftener, når der er shows på Bremen Teater, kan du i stueetagen nyde lækre cocktails, vin, øl samt småretter og tapas, inden du bevæger dig direkte ned i Bremen Teaters foyer og videre til aftenens arrangement.

I dagtimerne fungerer Kolme som en café, der blandt andet tilbyder espresso, filterkaffe, bagværk, romkugler, yoghurt og meget mere.

Åbingstider
Mandag - torsdag: 08.00
Fredag: 08.00-02.00
Lørdag: 17.00-02.00
Søndag: 17.00

info@kolmekbh.dk - Nyropsgade 41, 1602 KBH V

Lost & Found:
lostandfound@brementeater.dk